Faʻafeiloaʻi faʻafeiloaʻi malo Arapi e asiasi i le kamupani

I le amataga o le tausaga fou ia Ianuari 2, 2023, na faʻafeiloaʻi ai e le matou kamupani le faʻatau sili ona tele o paipa uʻamea i Arapi.
O Mr. Wu, o le faatonu o le matagaluega o oloa auina atu i fafo, na talia ma le fiafia malo mai fafo e fai ma sui o le kamupani.Fa'atasi ai ma fa'auluuluga o matagaluega eseese a le kamupani, na asiasi atu ai malo Arapi i le falea'oga o le gaosiga o paipa pvc a le kamupani, nofoaga e teu ai oloa ua mae'a paipa palasitika ma nofoaga faufale i luga ole laiga.I le taimi o le asiasiga, na tuʻuina atu ai e le matou kamupani faʻamatalaga auiliili o oloa i tagata faʻatau, ma tali faʻapolofesa fesili na laga e tagata faʻatau.O le poto fa'apolofesa fa'apolofesa ma le tomai fa'aa'oa'oina lelei o galuega na tu'ua ai fo'i se lagona loloto i le au vala'aulia.

名气考察一副本
Ina ua maeʻa le asiasiga a le tagata faʻatau, sa ia faia se talanoaga loloto ma Mr. Wu i le lumanaʻi galulue faatasi i le va o itu e lua, ma le faʻamoemoe e ausia le manumalo-manumalo ma le atinaʻe masani i galuega faʻatasi i le lumanaʻi!

名气考察二副本
Mingqi Pipe Industry Co., Ltd. o se atinaʻe faʻapitoa i le gaosiga o faʻauʻu PVC.I tausaga talu ai nei, e faʻavae i luga o le maketi i totonu o le atunuʻu, o loʻo faʻaauau pea ona suʻesuʻeina e le kamupani le maketi faʻavaomalo faʻatasi ai ma le maualuga o le lelei o oloa ma le maeʻa ona faʻatau atu.O oloa ua auina atu i fafo i le silia ma le sefulu atunuu e aofia ai Aferika i Saute, Isaraelu, Initia, ma Mekisiko.
I le 2023, o le a faʻaauau pea ona faʻalagolago le Kamupani a Mingqi i ana lava tekinolosi faʻapitoa, poto masani, ma manatu faʻalautele e agai atu i sini maualuga i le atinaʻeina o oloa fou, faʻamautinoaga lelei, ma faiga tautua.


Taimi meli: Ian-05-2023

Talosaga autu

O auala autu o le faʻaogaina o le uaea Tecnofil o loʻo tuʻuina atu i lalo